Bota

Vendi

“Kaubojsi”, nxjerr “lakuriq” Spiropalin: Si i fitove 5 milion $? Ajo që i ka bërë “Skëndërbeu” yt dhe suita e “rilindjes” këtij kombi është e turpshme

“Kaubojsi”, nxjerr “lakuriq” Spiropalin: Si i fitove 5 milion $? Ajo që i ka bërë “Skëndërbeu” yt dhe suita e “rilindjes” këtij kombi është e turpshme

Pas një publikimi të kryetarit të PBKDSH-së, Eduart Ndocaj mbi pasurimin e…

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

Eduart Ndocaj falenderon Lezhjanët për Protesten..’ Faleminderit lezhian ‘

Rajoni

Video-komunikimi/Eduart Ndocaj, njofton riorganizimin e fuqishëm dhe fton qytetarët shqiptarë të mbështetin PBDKSH: Kandidaturat tona do të jenë njerëz të ndershëm dhe profesionistë

Video-komunikimi/Eduart Ndocaj, njofton riorganizimin e fuqishëm dhe fton qytetarët shqiptarë të mbështetin…

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

*Një bazë e re ajrore e NATO-s, ose më mirë të themi një bazë e USA në Shqipëri; ky është lajmi më shpresëdhënës për Kombin tonë sepse do të thotë se Superfuqia e botës dhe miku jonë më i madh nuk do të na braktisë,

Sot para Kuvendit të Maqedonisë sërish protesta për rastin e vrasjes së Almirit

Teknologji

Kronike

Denonco

Italiano