FDSH ne Gjermani po koordinon strukturat per nenshkrimin e Peticionit

10299122_1425083744427954_1763300163692250559_nZ. Kole Gjoka, Kryetar i FDSH per Gjermanine pati nje takim me strukturat e FDSH ne Breme, te cilet i njohi me nga afer me iniciativen qe ka marre FDSH per Peticionin e te drejtes se Votes dhe u diskutua koordinimi i punes per nisjen e fushates per mbledhjen e firmave te peticitonit ne Breme. Gjithashtu, z. Kole Gjoka i njohi strukturat FDSH ne Breme me fakti se FDSH po lobon ne nivelet me te larta te BE per ceshtjen e te drejtes se Votes se Emigranteve. Ne kete takim ju shtua FDSH ne Gjermani edhe nje personalitet, boksieri i famshem Arber Dodaj, i cili pranoje te jete pjese e FDSH, per faktin se kjo Levizje mbron interesat e Diaspores. Arber Dodaj, pritet te neshkruaj publikisht Peticionin e FDSH.