Behgjet Pacolli: Asnjë anëtar i AKR’së nuk është i korruptuar-ne kemi guxim për të vepruar

Behgjet Pacolli: Asnjë anëtar i AKR'së nuk është i korruptuar-ne kemi guxim për të vepruar

Lideri i AKR’së, Behgjet Pacolli ka thënë për dallim prej partive tjera, anëtarët e AKR’së s’janë të korruptuar.

Ai ka thënë se AKR ka guxim dhe vullnet për të punuar për Kosovën.

“Nuk jemi të korruptuar. Ne kemi moral, dije, përvojë dhe guxim për të vepruar”, ka thënë Pacolli.
“Atyre u mungon përvoja, u mungon morali”, ka shtuar ai.

Ai ka thënë se partitë tjera e kanë kopijuar AKR’së dhe se nuk do të kenë mundësi të realizojnë premtimet pasi s’marrin vesh ne ekonomi.