Cfare fsheh Selfi e Rames, Thacit e Ahmeti? Pastrim parash!

download (2)Qarkullon tashme nje foto “selfie” e Rames, Thacit e Ahmetit e bere nga nje takim ne Diber te Madhe dhe e postuar in primis nga Rama. Disa mund te thone se jane takuar per Bashkimin Kombetar. Disa te tjere mund te thone se jane takuar per te mbrojtur shqiptaret ne Maqedoni. Te tjere mund te thone se jane takuar per te hequr vizat Kosoves? Sipas zerave qe qarkullojne e sigurisht jo publikish, flitet se ka te bejne me pastrim parash, qe lidhen me projektin e Devijimit te Radikes. Behet fjale per shuma parash qe sipas fjaleve vijne nga biznesmen shqiptare qe jetojne ne SHBA. Sa eshte e vertete t’ia leme kohes e te presim.