Dy oqeanet që bashkohen me njëri-tjetrin por nuk përzihen

​Dy oqeanet që bashkohen me njëri-tjetrin por nuk përzihen

​Në gjirin e Alaska, atje ku dy oqeanet bashkohen me njëri-tjetrin, por pa u miqësuar shumë!

Tregon një dukuri të çuditshme natyrore që ndodhë kur uji i ngarkuar me sedimente të rënda rrjedh në oqean të hapur nga lugina akullnajore dhe lumenjtë.