Eurodeputet e CDU mbeshtesin Peticionin e te drejtes se votes se Emigranteve te inicuar nga FDSH

10338730_769253656439966_5688279072854125687_nZ. Eduart Ndocaj, pas nje seri lobimesh ne nivel europian, keto dite pritet te kete nje takim me eurodeputetin gjerman Reimer Boge te cilit do te i prezantoje Peticionin per te drejten e Votes se Emigranteve si dhe do te bisedoje me te per procesin e Integrimit te Shqiperise. Ne shkembimet qe ka pasur ne distance z. Ndocaj i  ka shprehu se integrimi i Shqiperise duhet te kaloje nga portat e Gjermanise, por se pari Shqiperia duhet te jete nje vend demokratik dhe per sa kohe nuk aplikon te drejten e votes se emigranteve, ajo eshte nje demokraci gjysmake dhe cenuar.