Iliri dhe Monika dashuri ne kohen e Koleres

Screen-Shot-2014-05-17-at-8.13.01-PM-224x300Cifti i famshem Meta dhe Monika kane publikuar foton ne te cilen deshmohen si pioner arsione te Xhaxhi Enver. Ne foto duket sikur sapo kane mbaruar te korrat me aksion dhe jane shtrire si komuniste te thjeshte duke kepur nje lule nga livadhi, pa e blere. Po cfare fshesh ne te vertete kjo foto? Fsheh nje cift te cilet dashurine me te madhe e kane per Tiranen! Per ta marre Tiranen me gjithe pasurite e saj! Kjo foto duket qarte se Monika i kerkon Ilirit qe t’i thote Rames se Monika eshte kandidate per Tiranen e ky muhabet eshte i mbyllur.