Kercenohet me jete, Blerim Vladi roje postoblloku ne fabriken e cimentos Fushe-kruje

image-161b38ccf81476168f4b25e67d0470450f36bf2735bf0468cc97769ceff42ee9-VBlerim Vladi, i lindur me 24.02.1983 ka sherbyer ne Forcat e Armatosura te Shqiperise ne Regjimentin “Komando”.  Ka marre pjese ne forcat paqeruajtese ne Irak dhe Afganistan, ku ka marre disa certificata e mirenjohje per pjesmarrje dhe rezultate. Pas mbarimit me suksese te sherbime si paqeruajtes, kthehet ne Shqiperi dhe fillon pune ne kompanine private te sigurise “ARB Sicurity” ne fabriken e cimentos ku ngarkohet si roje postobollu ne hyrje te fabrikes. Dihet problemet e shumta qe ka pasur vitet e fundit frabrika e cimentos, kur disa here akoma nga persona te pa identifikuar kerncinimet dhe shperthimet me tritol kane qene te vazhdueshme te cilat kane pasur per qellim nderprerjen e aktivitetit te kesaj fabrike. Ne dhjetor te vitit 2011 nje person tenton te hyj me force ne fabrike me makine. Fale aftesive ushtarake, ish Komando Blerim Vladi arrin ta neutralizzi dhe t’i vendos prangat.  Nga ky moment e mbrapa ka vazhduar nje jete e veshtire per shkak te punes te ish komandos Vladi, i cili vazhdimisht eshte kercenuar me jete. Madje, kohet e image-6c8dda0c9329863373486ca1c874f518454f86b854f50978ae7b29bbafb0f822-Vfundit ai ka marre kercenime te drejtepredrejte edhe nga familjaret nese nuk lene punen e largohet nga ajo detyre.  Ky denoncim vjen per redaksine tone ng avete z. Vladi, i cili deri tani nuk ka gjetur asnje mbeshtetje si nga institucionet shtetore apo edhe nga kompania private per te cilen eshte i punesuar.

 

 

 

 

image-94d74bccb63af2ec717c5c89711a43d1504eb7492afd1664fbd4a9c00cd92b57-V