Mitingu i PD nje ndryshim brezash, por asburd vlerash

1001980_10152381661914909_3434220388355285760_nNje foto e PD sot ne miting tregon se kjo parti tashme thuajse ka kryer rotacionin e brezave. Duket sikur nje brez i ri po vjen. Megjithate, po ta shikoni foto, ka edhe absurdin brenda. Ne foto duket Lulzim Basha ne Podium, Kreshnik Collaku mbrapa, pak me larg Gerti Bodgani dhe po ne rrjesht te pare diku ne djathte qendron dhe nje deputet i ri, qe edhe kollarja nuk rrine. Absurdi eshte se Basha eshte shkolluar ne Hollande, Bogdani ne Amerike, Collaku i specializuar jashte, po ai deputeti i ri ne te djathte a mund te me thote njeri se ku eshte shkolluar? A mund te me thote njeri kush eshte vizioni i tij i te qenit deputet? A mund te me thote njeri kush eshte qellimi i tij ne Parlament? Z. Basha, Ka mijera e mijera te djathte te shkolluar neper bote e mos jepni nje shembull te keq duke mbajtur pas vetes njerez qe nuk din asnje elif. Nuk duhet te jete kyr premtimi i shqiptareve per te qeverisur e per te rrezuar dicka qe tashme eshte e rrezuar per shkak te gabimeve te veta.