Obama del në shëtitje, mahnitë amerikanët(Video)

Home » Aktualitet » Obama del në shëtitje, mahnitë amerikanët(Video)

By Redaksia on May 23, 2014. No Comments

 (Video)

Obama del në shëtitje, mahnitë amerikanët (Video)

Presidenti amerikan Barak Obama duhet të shkonte në Departamentin e Brendshëm dhe vendosi të thyejë rregullat: e bëri rrugën në këmbë.

Rrugës, ai takoi njerëz nga më të ndryshmit, që nga shitësit ambulantë, turistët dhe vendasit. Asnjeri prej tyre nuk priste të takonte Presidentin e SHBA-së.

Leave a Reply