Opa, Kate Middleton pa mbathje

Opa, Kate Middleton pa mbathje

Me në fund edhe princesha britanike ka rënë në grackën e paparazëve.

Gjatë udhëtimit të fundit në Australi, për Kate dhe veçanërisht për veshjet e saj, që në shumë raste flitet se nuk i ka pëlqyer as mbretëreshës, është folur shumë.

Por pas një fotoje të publikuar nga gazeta Bild e Gjermanisë, për shume persona ka lindur edhe një dyshim. A mban apo jo mbathje princesha e Anglisë?

Gjate një udhëtimi me helikopter në një prej vendeve të kontinentit australian fale edhe ndihmës se helikave të helikopterit, princeshës se re i është ngritur fustani alla Marilyn Monroe, nën të cilin për disa persona, është zbuluar se nën të ajo nuk mban mbathje.

Kjo është foto, ndoshta ju keni sy më të mirë se gazetaret gjerman dhe mund të vlerësoni vet pamjen e princeshës.