Ushtria serbe në Dobrosin, me uniforma lufte dhe tanke, ka kthyer tytat kah Kosova

Home » Aktualitet » Ushtria serbe në Dobrosin, me uniforma lufte dhe tanke, ka kthyer tytat kah Kosova

By Redaksia on May 12, 2014. No Comments

Ushtria serbe në Dobrosin, me uniforma lufte dhe tanke, ka kthyer tytat kah Kosova

Leave a Reply