Home » 2014 » June

Maqedoni: Konkursi për postet udhëheqëse, me shumë paqartësi

Maqedoni: Konkursi për postet udhëheqëse, me shumë paqartësi

Zërijeta Hajro Jajaga Qeveria e Maqedonisë ka bërë të ditur se është shumë i madh interesimi i qytetarëve për konkursin publik, nëpërmjet të cilit synohet të bëhet përzgjedhja e 379 funksionarëve të lartë shtetërorë, drejtuesit e institucioneve, sekretariateve, agjencive shtetërore, postet në këshillat drejtues të institucioneve publike si dhe përfaqësive…

Busti i Nolit ne Kishine e Shen Marise duhet te shoqerohet me nje Kongres te ri te Kishes Ortodokse Shqiptare

Busti i Nolit ne Kishine e Shen Marise duhet te shoqerohet me nje Kongres te ri te Kishes Ortodokse Shqiptare

Alban Daci Busti i Nolit ne Kishin Ortodokse te Shen Marise ne Elbasan, eshte merite e shqiptarizmit, e personave qe kane akoma te pranishme ndjenjen e patriotizmit, por nje merite e vecante eshte e At Nikolla Markut, i cili por ringjall ndjenjen e shqiptarizmit tek Ortodokset shqiptare. Fakti se At…

Betejat politike shqiptare

Betejat politike shqiptare

Alban Daci Zakonisht termi politike qe nga fillimet e veta ka kuptuar te gjithe aktivitetin social si dhe mundesine per te ofruar dicka me te mire per te gjithe, nje administrim me te mire te publikes dhe nje mbrojtje me te mire te privates. A eshte keshtu sot ne Shiperi?…

FDSH- Perfundoje me suksese takimi i Athines/ Kryetari Ndocaj, thirrje Diaspores per bashkim

FDSH- Perfundoje me suksese takimi i Athines/ Kryetari Ndocaj, thirrje Diaspores per bashkim

Ne prani te qindra emigranteve shqiptare qe jetojne ne Athine, mbaroje me sukses takimi i FDSH. z. Eduart Ndocaj, Kryetar i FDSH, theksoje rendesine e te Drejtes se Votes te Shqiptareve qe jetojne jashte. Ai theksoi se FDSH eshte e vetmja force politike e themeluar ne Diaspore e qe perfaqeson…

1 2 3 14