Eduart Ndocaj- Edhe Kosova ka standarde europiane. Politika e vjeter shqiptare duhet te ndeshkohet me vote!

kodi-zgjedhorEduart Ndocaj- i drejtohet politikes shqiptare: Si ka mundesi, ne Kosove, shtetin me te ri ne Europe, zgjedhjet u bene demokratike, ne nje situate normale dhe rezultati doli brenda 48 oresh. Pa pasur kontestime. Ndersa, politika shqiptare edhe pas 23 vitesh nuk eshte ne gjendje te bej zgjedhje te lira, me manipulimi dhe zgjasi me muaj para se te merret vesht rezultati se kush ka te drejte te formoje qeverine. Shqiperia dhe Kosova, kane te njejten kod zgjedhor (edhe pse antidemokratik e kushtetues), Kosova eshte me standarde dhe Shqiperia jo. Atehere, z. Ndocaj, mendon se para se te ndryshoj Kodi Zgejdhor, duhet te ndeshkohet e gjithe politika e vjeter shqiptare. Duhet te ndeshkohen me votat te populli sa me pare as me mire per Kombin. Zgjedhjet e parakohshme, ne nje situate te ngjashme me ate te Kosoves do te ishin zgjidhja e vetme e Shqiperise ne keto momente.