Eduart Ndocaj: Vemendje me te madhe per kulturen dhe letersine

10418243_787494751282523_8208206201446937711_n 10394542_787522477946417_649285506797020603_n 10446461_787523671279631_7533704529345307874_nZ. Eduart Ndocaj, sot ishte i ftuar ne promovimin e librit te shkrimtarit dhe poetit mirditor Zef Mark Nikolli. Promovimi i librit u be ne Lezhe, ku pati pjesmarrje edhe te personaliteteve te tjera dhe dashamires te librit dhe poezise. Z. Ndocaj tha, se klasa politike shqiptare po e shkaterron letersine, kulturen e dijen dhe po jep nje shembull shume te keq per brezat e rinj, qe per te qene i zoti dhe me pushtet, nuk ka nevoje per libra, dije e kulture, por mjafton te mbushesh thesin me vota. Z. Ndocaj e vleresoje punen e shkrimtarit Zef Mark Nikolli per kontributin qe jep ne kulturen e Mirdites dhe te Lezhes. Gjithashtu, z. Eduart Ndocaj, tha se Shqiperia ka nevoje per intelektuale, njerez te dijes dhe ato duhet te mbeshten nga shteti. Sponsorizimi per kulturen, artin dhe dijen eshte menyra me e mire per te fituar betejen kunder trafikut te droges qe ka mbushur parlamentin, korrupsionin qe ka kapur qeverine dhe injorances qe ka pushtuar universitetet.