FDSH- Demokristianet drejt nje bashkimi te plote

1453244_716585078373491_1149193235_n

imagesSipas disa burimeve te besueshme, pritet qe te gjithe demokristianet shqiptaret te bashkohen rreth nje Federate te perbashket e kryetar i kesaj federate pritet te jete z. Eduart Ndocaj, Kryetar i FDSH. Arsye e ketij hapi te rendesishem sipas burimeve te redaksise tone eshte ne te mire te demokracise shqiptare, te nje perfaqesimi me te plote e intensive te gjithe demokristianeve shqiptare. Duhet te themi se deri tani ata qe jane quajtur demokristian ne keto vite tranzicioni nuk kane mbrojtur asnje vlere te demokristianeve, por kane qene vegele te partive te medha. Tashme, fale daljes ne skene te FDSH e kane kuptuar se kane gabuar dhe e vetmja zgjidhje eshte bashkimi. Emri i bashkimit te re te demokristianeve pritet te jete Federata Demokristiane Shqiptare (FDSH). Se shpejti do te kemi detaje ne lidhje me kete bashkim.