FDSH: Takim madheshtor ne Athine

10483946_794275343937797_477162253_nMe date 28 Qershor, dite e Shtune, ora 12.30 ne Palio Faliro Axileos 24 (Athine Grecce) FDSH (Do te bej nje takim madheshtore me shqiptaret qe jetojne ne Greqi. Eshte hera e pare qe nje levizje politike e themeluar ne Diaspre, qe lobon per te Drejten e Votes se Shqiptareve qe Jetojne Jashte, per Integrimin e plote te Shqiperise, per me Shume Demokraci e mireqenie ekonomike e sociale do te realizoje nje takim madheshtore me shqiptaret qe jetojne ne Athine. Pritet te kete mijera shqiptare ne kete takim. Pritet edhe pjesmarrja e disa autoriteteve Greke, Drejtues te Larte te FDSH, Kryetari Eduart Ndocaj si dhe disa perfaqesues te tjere demokristian shqiptare.

Ne kete takim do te takohen keto tema:

1. E Drejta e Votes se Emigranteve. Peticioni i FDSH per te Drejten e Votes. Mundesi per tu njohur me kete iniciative e per tu bashkengjit duke e firmosur.

2. Prezantimi i ketij Peticioni nga FDSH ne BE, Lobimi i FDSH ne nivelet me te larta te BE per te drejten e votes.

3. Prezantimi i FDSH, filozofise politike dhe objektivave politike qe ajo ka.

4. Pyetje te lira nga pjesmarresit.

Per kontakt
Nga Faqaja Zyrtare e FDSH ne facebook
email. frontidemokristianshqiptar@gmail.com

ORGANIZON ARDJAN LUKU KRYTRI FDSH ATHINE CEL.. 0030.6973940031— DHE ALEKSANDER PERVATHI KRYTARI FDSH GRECCE CEL 00306942592724