Na ruajtë zoti, se nga shteti nuk kemi shpresë

u2_Mesila-D1

Lexoj gazetat dhe mbetem pa fjale. Sjellja e atyre qe presupozohet se duhet te na mbrojne duket si teater kukllash. Nje polici i mbaron karburanti, tjetri eshte pa radio, nje tjeter fshihet se ka frike sepse i drejtuan armen dhe nuk lajmeron kend, nje tjeter i kalon afer vrasesve dhe vazhdon te vere gjoba ne makinat e parkuara keq….nuk di pse i paguajme taksat…ne kemi policine me te paafte ne bote…
Na ruajte Zoti, se per shtetin nuk kemi asnje shprese…
P.S. Mos t’ju shkoje neper mend te me thoni se po perdor ngjarjen politikisht a se behemi pale me krimin duke sulmuar te paaftet dhe frikacaket. Shqetesimi im eshte shume po shume me i vertete se retorika boshe e keqperdorur…