Njihuni me djalin e Ismail Qemalit

Home » Aktualitet » Njihuni me djalin e Ismail Qemalit

By Redaksia on June 28, 2014. No Comments

Ethem_Vlora

Ky që shihni në foto është djali i Ismail Qemalit, Et’hem Bej Vlora. Ai ka lindur në vitin 1883 dhe ka vdekur më 1937. Foto është realizuar rreth vitit 1910-të.  Dionis Xhafa

Leave a Reply