Rusi, Putin vendos forcat e armatosura në gjendje alarmi

Home » Aktualitet » Rusi, Putin vendos forcat e armatosura në gjendje alarmi

By Redaksia on June 21, 2014. No Comments

Rusi, Putin vendos forcat e armatosura në gjendje alarmi

Presidenti rus, Vladimir Putin vendosi forcat qendrore të ushtrisë ruse në gjendje alarmi maksimal duke nisur nga ora 07:00 GMT, njoftoi sot ministri i Mbrojtjes, pasi Rusia kishte konfirmuar riforcimin e pranisë ushtarake në kufirin me Ukrainën.
“Konform urdhërit të Putinit, që prej orës lokale 11:00 trupat e Distriktit Ushtarak Qendror si dhe formacionet dhe njësitë ushtarake që ndodhen në këtë territor janë vendosur në gjendje të alarmit maksimal”, njoftoi ministri i Mbrojtes, Sergei Shoigu, cituar nga agjencitë ruse të lajmeve

 

Leave a Reply