Xhihadistët shajnë dhe godasin bustin e Skënderbeut në Kaçanik (Video)

Home » Aktualitet » Xhihadistët shajnë dhe godasin bustin e Skënderbeut në Kaçanik (Video)

By Redaksia on June 30, 2014. No Comments

Vetëm pak ditë më parë Gazeta “Zëri” raportoi se Kaçaniku, është çerdhja e xhihadistëve në Kosovë.

Këtë fakt e mbështet edhe kjo video e cila po qarkullon sot në “Youtube”, ku disa persona kanë filmuar veten duke e fyer dhe duke e goditur bustin e Gjergj Kastriot Skënderbeut në Kaçanik.

Ata përdorin fjalët më fyese që mund të përdor një njeri karshi një tjetri e aq më shumë ndaj një figure kombëtare e cila për pjesën më të madhe të shqiptarëve llogarit si hero.

Për më shumë shikoni vet videon.

Leave a Reply