Home » 2014 » August

Financat e semura te Rilindjes

Financat e semura te Rilindjes

Nga Artan Hoxha PROPAGANDA HILEQARE RILINDESE Me të dalë shifrat e para fiskale për muajin korrik 2014, Qeveria nxitoi të shpallte sukseset për këtë muaj dhe për shtatëmujorin 2014. Qeveria theksoi se të ardhurat nga Tatimi i Vlerës së Shtuar (TVSH) ishin historikisht më të lartat e që së bashku…

Kaç Islami: Isha mirë e bukur në Francë, erdha këtu në halenë e Europës. Edi Rama ka qenë Erik Fullani i komunizmit

Kaç Islami: Isha mirë e bukur në Francë, erdha këtu në halenë e Europës. Edi Rama ka qenë Erik Fullani i komunizmit

Kastriot Islami, deputeti demokrat, në një intervistë për Mira Kazhanin në gazetën Dita, thotë se shumë nga postimet në Facebook i bën që të dalin tek gazeta Tema e Dita. Ai thotë se i pëlqen që të provokojë dhe të shohë se çfarë thonë njerëzit. Megjithatë, ai thotë se komentuesit…

Luftë për tenderë mes deputetëve të PDK-së, Margarita Kadriut e Ramiz Kelmendit

Luftë për tenderë mes deputetëve të PDK-së, Margarita Kadriut e Ramiz Kelmendit

​Dy deputetët e ri të PDK-së, që dolën nga zgjedhjet e fundit parlamentare, Ramiz Kelmendi dhe Margarita Kadriu, kanë filluar t’i shfrytëzojnë postet politike të tyre për bizneset individuale. Ramiz Kelmendi, i cili është pronar i rrjetit të supermarketeve “Elkos” dhe Margarita Kadriu, e cila është e bija e pronarit…

Mafia po lulezon ne shtepi

Mafia po lulezon ne shtepi

Redaksionale   Mafia, tashme duhet te konsiderohet nje realitet i pranishem ne Shqiperi, qe po merr jete njerezish cdo dite, qe ka marr peng shoqerine tone, institucionet tona, drejtesine tone. Vrasjet e fundit ne Shqiperi si ai i Biznesmenit ne Vlore, Santos ne Bllok, jane vrasje tipike te mafies shqiptare…

1 2 3 20