Dafina, “orgji me bashkëshortet…” për ditëlindje

Dafina, “orgji me bashkëshortet...” për ditëlindje

Dafina Zeqiri, pas turneve të saj të lodhshme gjen kohë edhe për miqtë.

Menjëherë pas mbarimit të koncertit në Ferizaj këngëtarja ka festuar ditëlindjen e mikeshës së saj.

Ata kanë festuar deri në mëngjes, ndërsa në orët e para të mëngjesit shihen duke ndarë të njëjtin shtrat.

Dafina dhe tre femra të tjera të veshura me fustanet e festës dhe të përqafuara me njëra tjetrën mjaftohen me një shtrat.

“Me bashkëshortet e mia në shtrat”, shkruan Dafina në Instagram.