Deputetet (Ajka e popullit) me diploma te unversiteteve qe do te mbyllen! (lista)

Kuvendi_882903Ministria e Arsimit ka propozuar heqjen e licences per 17 universitete private dhe mbylljen e filialeve te universiteteve publike neper rrethe. Ky vendim prek mijera studente, por ajo qe bie ne sy eshte fakti qe mjaft deputete por edhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolli ka nje diplome te marre nga universitetet, te cileve iu eshte propozuar mbyllja.

Ja cilet jane ata:

Lindita Nikolli

Ministre e Arsimit
Ka mbaruar ne korrik 2010 studimet Master ne Administrim Publik tek Albania University (UFO)

Artan Gaci

Deputet, PS
Eshte diplomuar per Drejtesi tek Universiteti “Kristal”

Bedri Hoxha

Deputet, PD
Eshte diplomuar per Drejtesi ne Universitetin “Kristal”

Shkelqim Selami

Deputet, LSI
Eshte diplomuar per Drejtesi, ne Universitetin “Kristal”

Ylli Shehu

Deputet, PR
Eshte diplomuar per Drejtesi ne Universitetin “Kristal”