Eduart Ndocaj viziton shtepine-monument te Nikoll Kacorrit

10384930_780750378650376_5130548511301928357_nEduart Ndocaj beri nje vizite sot ne Krej-Lure ne shtepine monument te Dom Nikoll Kacorrit, arkitektit te Pavaresise se Shqiperise. Ndocaj takoje pasardhesit e kesaj familje te madhe patriotike qe kane luajtur nje rol te jashtezakonshem ne Historine e Kombit shqiptar. Megjithate, edhe pse shtepia e Nikoll Kacorrit eshte shpallur momenumente kulture, ajo ka mbetur e braktisur ashtu sic u braktisen ne menyre te turpshme nga shteti riatdhesimi i eshtrave te tij. Sipas te afermve ky dyskriminim i behet Nikollit dhe ne vetem pse jemi Katolik. Sic duket ndeshkimi i katolikeve nuk do te kete fund nga shteti. Ne foto z Eduart Ndocaj me nipin e Dom Nikoll Kacorrit.