Ejona Isufaj nuk e njeh Vitrinen, ndersa babai i saj lidh kontrate me kete institucion

10472740_702911763090709_1722947993112761896_nKjo eshte Bomba e “Turpit” te Ejona Isufaj Drejtore e “Ligjshme” ne Ministrine e Arsimit.
Kontrate Shkembimi apo kleringu, mes Babait te Ejona Isufaj, z. Bashkim Isufaj dhe Universitetit Vitrina, qe konsiston ne shkembimin e pajisjeve dentare dhe mjeteve didaktike laboratorike me tre bursa studimi.
Si nuk ka turp Ejona Isufaj per babain e saj Z. Bashkim Isufaj, si dhe per veten e saj, sepse ajo ka qene jo vetem ne dijeni, por ka qene edhe promotore eketij bashkepunimi me shkembim.
Si ka mundesi qe e ka promovuar dhe e ka lejuar kete paligjshmeri, mu te familja e vet, Drejtorja e “Ligjshme” e Ministrise se Arsimit?