Eskluzive terri ka pllakosur sonte Velipojen

Home » Aktualitet » Eskluzive terri ka pllakosur sonte Velipojen

By Redaksia on August 6, 2014. No Comments

velopoja-1-300x225FOTO EKSKLUZIVE nga Velipoja e cila prej disa oruesh dhe disa ditësh ndodhet pa energji elektrike/ Mijra turistë nuk kanë as dritë dhe as ujë. Terri e mjerimi po pllakos cdo centimeter te Shqiperise.

Leave a Reply