Eskluzive(Dokumente)- Firma turke ne Qafe-Molle pa leje, ka shkaterruar mjedisin  

10501255_817374714961193_1108850005_n 10569197_817374824961182_1940831554_n 10584447_817374704961194_1433252650_n 10588606_817374761627855_115070149_n 10588650_817374638294534_1000706334_n 10596229_817374738294524_368594644_n 10596229_817374738294524_368594644_n (1) Picture 001 (1) Picture 002 Picture 003 (1) Picture 004 Picture 005Po ju veme ne dispozicion dokumente te Keshillit Bashkiak Rubik, qe deshmojne perplasjen mes ketij institucioni dhe firmes turke.
Firma turke ka kerkuar lejen e shfrytezimit dhe keshilli bashkiak jo vetem qe nuk ja ka dhene, por i ka kerkuar firmes turke prezantimin e dokumenteve si dhe e per ta denoncuar per demet serioze qe i ka shkaktuar mjedisimit. Gjithashtu, Keshilli Bashkiak i ka derguar nje kerkese zyres I.N.U.K Lezhe ne lidhje me lejen e fshfrytezimit dhe planin urbanistik te firmes turke. Gjithashtu, Bashkia Rubik i ka derguar edhe nje leter Perfektit Lezhe ku i ka kerkuar ndihme per te ndaluar punimet e firmes turke qe jane ne kundershtim me ligjin. Deri me sot Bashkia Rubik nuk ka marre asnje pergjigje. Ndersa, firma turke krejt menefregizem i ka vazhduar punimet edhe pa leje shfrytezimi. Ne kete artikull po ju paraqesim dokumentet si dhe foto eskluzive per te pare demet e mjedisit te shkaktuara nga kjo firme.