FDSH mbeshtet protestat e kerkon ndeshkueshmeri per Governatorin

Home » Aktualitet » FDSH mbeshtet protestat e kerkon ndeshkueshmeri per Governatorin

By Redaksia on August 3, 2014. No Comments

fullani1Fronti Demokristian Shqiptar ju bashkohet protestave per doreheqjen e Governatorit Fullani, vendosjen para ligjit, ligji i barabarte per te gjithe dhe konfiskim te pronave te paligjshme! Pa ndeshkueshmeria ne Shqiperi dueht te marr fund ne cdo nivel. Ky eshte momenti per te ndodhur! Te gjithe shqiptare te ngrihen e te kerkojne dinjitet!

Leave a Reply