FOTOLAJM/ Në Shëngjin nuk shkohet vetëm për plazh, shtyhet dhe autobusi

Shengjin- Në pikun e vapës, pasagjerët e një autobusi të linjës Lezhë – Shëngjin janë detyruar të dalin nga autobusi dhe ta shtyjnë pasi autobusi kishte ngecur.

Ngjarja është shënuar rreth orës 14:00 pikërisht në hyrje të Shëngjinit.

Në një moment autobusi ngec në vend pasi nuk kishte naftë.

Atëherë pushuesit të cilët kishin zgjedhur të shkonin në Shëngjin me autobus janë  detyruar ta shtyjnë pasi bllokoi trafikun për 20 minuta.

trafik 3

trafik 2