Liam Payne i “One Direction” ekspozon të pasmet e të dashurës

​Liam Payne i "One Direction" ekspozon të pasmet e të dashurës

Liam Payne, këngëtari i grupit “One Direction” i ka dhuruar të dashurës së tij një ditë romantike në Saint Jean Cap Ferrat në France.

Çifti u lidhën në fillim të sezonit veror dhe padyshim po kalojnë pjesën më të madhe të kohës së bashku.

Ata i janë bashkuar edhe disa miqve të tjerë në një jaht dhe së bashku kanë shijuar detin dhe rrezet.

Liam dhe Sophia Smith shihen në momente intime pranë njëri tjetrit duke shkëmbyer puthje pasionante.

Sophia shihet me një palë bikini në ngjyrë të bardhë ku tregon format e saj ‘të bëshme”. Ndërsa, Liam nuk i mban duart në një vend, tek sa shihet duke ekspozuar të pasmet e të dashurës së tij.