Mashtrim pa vlere i Kol Rames(Nikollaj)

10389491_1462681373991765_6351812093434777925_n
Ky zoteri sherbetore i Rames e bashkepunetore i Erjon Velise ne krimin e Qafe-Molles beri nje proteste me disa punetore te HEC-it e menjehere pastaj publikon ne fb e tij fotot e mes te tjera ne digjiture falenderon Erjon Veliaj. Po ckuptim kishte kjo? Ai nuk beri asnje takim me Erjon Velin, te pakten ku ishin te pranishem edhe punetoret. Nuk ka bere asnje shkrese apo kerkese te derguar nga ky per Erjon Veline. Erjon Veliaj nuk ka publikuar asnje vendim apo koment konkret per ceshtjen e puentoreve te HEC-it. Pra, ckuptim kishte falenderimi i beri nga z. Kol per Erjon Veline? Ky falenderim nuk kishte te bente aspak me te drejtat e punetoreve, nuk kishte te bente me zgjidhjen e tyre, por ishte nje konfirmim nga Kola si per te thene minister u “krye”, punetoret tashme i kam ne dore une, i kam manipuluar tashme e rri i qete se nuk do te bezdisin me te kerkesat e tyre legjitime. Pra, protesta e Koles nuk eshte gje tjeter vecse nje mashtrim per ato punetore te kthyer ne skllever dhe nje mundesi per tu mbyllur gojen. Prandaj, mirditoret nuk duhet ta “hane sapunin per djathe” e tu besojne skemave te Koles qe nuk te shpien ne asnje vend vetem drejt interesave personale te Erjon Velise. Gjithashtu, ne falenderimin e tij z. Kol thekson edhe nje detaje tjeter shume te rendesishme ku thote se me ministrin vjen nga bota civile. Cdo te thote me kete? Qe Kola e ministrin jane miq te vjeter. Dihet angazhimi i Erjon Velise me fillim Mjaft e pastaj G99, ai kurre nuk ka bere transparence per fondet e ketyre organizatave, nga vinin e ku kane shkuar? Si ka mundesi qe nje si Erjon Veliaj, qe pune te pare ka bere Ministrin e konsiderohet si nje nder ministrat me te pasur. Mirditoret nuk duhet te rrehen me nga keto dy personazhe qe e kaluara e tyre njihet fort mire.

Ky lajm nuk eshte qendrim i redaksise dhe ne jemi te hapur per oponence