Ndarja Veri-Jug: Rama Kryeminister per Veriun. Kokedhima per Jugun!

Harta e re territoriale, Shqiperia me 61 bashkiAktualisht kemi nje ndarje te qarte te Shqiperise ne Veri e Jug e kete radh ndarja vjen nga Qeveria, e cila eshte krejt ne dore te Jugut e verioret kane ne dore celsat e kashtes. Edi Rama eshte Kryeminister per Veriun dhe Kokedhima eshte per Jugun. Ndersa Meta eshte Kryetar i Parlamentit dhe Kryeminister i Skraparit. Prandaj, deri me sot prezantohen projekte vetem ne Jug e Veriu eshte lene ne harrese.