Ndocaj dhe Frroku vizitojne Kishen e Shen Marise ne Elbasan/Takohen me At Nikolla Markun

10595738_819638651401466_1482722697_n 10595868_819638318068166_1169006860_n 10589572_819618858070112_656744980_n 10579396_819638458068152_917600250_n 10589599_819638754734789_1903111048_n 10601173_819638711401460_608357610_n 10589942_819638401401491_719815067_nSot, Deputeti Marku Froku e Kryetari i FDSH z. Eduart Ndocaj kane bere nje vizite e cila mund te konsiderohet me shume pelegrinazh shpirteror ne kishin e Shen Marise ne Elbasan. Ato kane pasur nje takim shume miqeseror e vllazeror me At Nikolla Markun. Mund te themi me bindje te plote se keto dy figura te rendesishme demokristiane shqiptare kane zgjedhur bashkimin e demokristianeve duke e filluar nga kisha historike qe vete Noli themeloje ne Elbasan. Ky eshte nje bekim nga Zoti dhe nje shenje se me ne fund bashkimi i demokristianeve po ndodh. Zoti i bekofte shqiptaret e Shqiperine!