Ndocaj Group nderton 30 klm kanal kellues ne Komunen Frakell te Fierit

received_m_mid_1407441853741_97a9ae84e5997e1d79_0

received_m_mid_1407441858695_d36c63bd78836b5b05_0Komuna Frakell e Fierit si shume komuna te tjera te Shqiperise kane probleme me fondet per investimet. Nje problem serioz per kete komune ishin kanalet kelluese qe ne kohe shirat beheshin ne limenje qe permbytnin te mbjellat. Keshtu Kryetari i kesaj komune i kerkon ndihme z. Eduart Ndocaj, i cili menjehere i pergjigjet pozitivishte dheme mjetet e tij e me investimin e tij private nderhyne e realizon 30 klm lienare kanal kellues. Keshtu kete dimer kjo komune nuk do te kete probleme me permbytjet pas kesaj nderhyrje. Nuk eshte hera e pare qe z. Ndocaj me investimet e tij private nderhyne ne veprat publike. Mjafton te permendin rikostrukturimin e ures 1200 vjecare ne Lesh, rrugen qe izolonte fshatin Lalm Lukaj te Lezhes prej nje shekulli dhe rrugen qe te con tek varrezat ku prehet ne paqe Aleks Nika, heroi i demokracise shqiptare. Kjo veper eshte bere donacion nga z. Eduart Ndocaj qe ka gjashte muaj me mjetet e tij ne Fier. Z. Rama ua kishte premtuar ne fushate, por edhe ky premtim mbeti si te tjeret e bera prej tij.