Pershkallezohet reagimi kunder ndarjes territoriale/5 komuna në Mat bllokojnë rrugën Peshkopi-Tiranë

harta-e-reNjë ditë pas miratimit të reformës administrativo-territoriale në Kuvend, banorët e 5 komunave në Mat kanë bllokuar sot rrugën Peshkopi-Tiranë, në shenjë proteste për ndarjen e re.    Banorët e komunave Lis, Macukull, Dorjan, Komsi dhe Rukaj janë shprehur kundër ndarjes së re që prej publikimit të variantit zyrtar nga komisioni i posaçëm, dhe vijojnë protestat edhe pas miratimit të reformës.  Pritet qe te kete reagime te tilla ne gjithe Veriut, te cilat pane me syte e tyre se nuk perfaqesohet as nga Parlamenti e as nga deputetet e zonave te tyre, te cilet interesohen per ta vetem kur ju duhen votat.