Politike- vera ishte e ftohte, por shtatori do te jete i nxehte

berisha-flet-1024x618

Nga kjo vere do te mbahet mend per kovat me uje qe sipas stilit duhet te ishin te ftohta, por shqiptaret ose vipsat shqiptar e ngrohen edhe ate, sepsegrohu nuk durojne te ftohtin sic duket. Vera do mbahet per kovat me uje te ciftit Meta-Monika qe nuk e dime nese e kane paguar shifren modeste per bamerise e ne sherbim te kerkimeve mjekesore per sherimin e semundjes ALS. Kjo vere do te mbahet mend per deshtimin e turizmit, per mungese te dritave e ujit ne zonat turistike. Kjo vere do te mbahet mend si me e ftohta ne keto 100 vite. Vera po ik me gushtin e po vjen shtatori i cili pritet te jete shume i nxehte. Beteja formale do te jete ne Parlament, por ndoshta edhe ne rruge, ne sheshe. Shtatori do te merret me Fullanin, Ndarjen e territoriale, Reformen e Arsimit te Larte, Reformen ne Drejtuesit. Ky do te jete shtatori me i nxehte politikisht qe nga fitorja e te Djathtes ne vitin 2005. Nuk do te perjashtohen radiklizmat dhe escalation.