Protesten e punetoreve te Qafe-Molles e mbeshtet FDSH dhe kryetari i saj z. Ndocaj

10370828_816382771727054_4227433418124419428_n 1653570_816383038393694_5910715644981297118_n 10570516_816383665060298_9197146481025671867_nSot, punetoret e HEC-it te Qafe-Molles organizuan nje proteste kunder firmes turke fantazme. Kjo firme i ka kthyer ata ne skllever te vertete, ku te gjithe punetoret pa perjashtim tregojne se kane 5 muaj pa marre rrogat. Pa llogaritur se kushtet e punes e te sigurise brenda ne galeri jane te ngjashme me ato te amerikaneve qe germonin galeri neper miniera ne vitet 1800. Firma turke ne menyre arrogante i ka kercenuar puenetoret se nese nuk ju pelqejne keto kushte edhe mund te mos vijne me ne pune. Deri tani asnje teknik pa drejtues i firmes turke nuk eshte arrestuar per mos respektim te mjeteve te sigurise. I pranishem ne shenje proteste ne kete proteste ishte edhe z. Eduart Ndocaj, kryetar i FDSH! Duhet te theksojme faktin se edhe pse ka ndodhur nje tragjedi ne ndertimin e tunelit qe mori tre jete njerezish, asnje pushtetar i pushtetit lokal, apo qendrore nuk ka shkuar ne zone e as nuk ka marr guximin te takojne punetoret. I vetmi politikane ne mbeshtetje te punetoreve eshte z. Eduart Ndocaj, Kandidat i PS ne Lezhe! Prostesta do te vazhdoje edhe ne ditet ne vazhdim deri ne largimin perfundimtar te firmes turke.