Pse nuk ma mbushin mendjen protestat kunder Fullanit?

Home » Aktualitet » Pse nuk ma mbushin mendjen protestat kunder Fullanit?

By Redaksia on August 3, 2014. No Comments

Alban DaciAlban Daci

Se pari, ne menyre te gabuar drejtohen vetem nje personi, ne rastin konkret kunder nje Governatori. Fullani eshte pjese e sistemit, dhe nese ai ik, hyne ne burge, vetem nje mushkonje hiqet nga nje vend qe eshte i gjithi i infektuar me mushkonja. Se dyti, ky eshte nje skandal me perrmasa te medha qe ka perfshire te gjithe politiken, pa dallime ideologjike.
Prandaj, protestat e qytetareve duhet nuk duhet te jene vetem per te kerkuar drejtesine kunder nje personi, i cili me siguri do te jete kurban ne emer te gjitheve, por ceshtja nuk zgjidhet.
Kerkesat, nese shqiptaret kane guxim, duhet te jene kunder te gjithe sistemit, gjithe politikes, e cila per shkak te ciklit te vete te gjate eshte e kalbur tashme, e shterpe ne ide, pa vullnet per te punuar dhe e implikuar ne korrupsion.
Rotacioni nuk eshte shpikur kot ne demokraci, sepse lufton korrupsionin dhe elementet e korruptive.
Politika shqiptare ka 20 vjet qe eshte ne pushtet dhe gjithmone me duart ne qyp, ne, me besimin tone qorr i kemi bere te jene te korruptueshem e te qete.
Prandaj, keto protesta per sa kohe do te jene vetem kunder Fullanit nuk ma mbushin mendjen! 

Leave a Reply