Rotchildet shqiptar kane marre peng Banken e Shqiperise. Niper, mbese e femije te pushtetareve te Majte e te Djathte

kredi-depozitaJa ku kane perfunduar lekete e shqiptareve dhe emigracionit ne keto 22 vjet tranzicion. Kjo eshte kasta e pareve te Shqiperise e pjelle nga politika. Niper, mbesa, femije e krushqi te politikaneve shqiptare punojne ne banke. Disa prej tyre nuk dini as shkrim e as kendim dhe nuk kane kaluar asnje konkurs apo provim per vendin e punes. Jane rakomanduar direkt nga lart.

PO KUSH ËSHTË STAFI I BANKËS SË SHQIPËRIS,E CILA VIDHET DITEN PER DIELL:

1. Miranda Rama,(kunata e Sali Berishës) Këshilltare e Guvernatorit.

2.Adela Bode, (vajza e Ridvan Bodes) Departamenti i Stabilimentit Financiar.

3. Megi Topalli, (vajzae Jozefina Topallit) Departamenti i Kërkimeve

4. Odeta Nishani, (gruaja e Bujar Nishanit) Departamenti i Administrimit.

5. Helga Strazimiri, (motra e Genti Strazimirit) Departamenti i Mbikëqyrjes.

6. Blerta Kruja, (motra e Keltis Krujës) Departamenti i Administrimit.

7. Anila Muçka, (kunata e Adriatik Llallës) Departamenti i Burimeve Njerëzore.

8. Evis Çeli, (kunata e Arben Imamit) Departamentii Sistemeve të Pagesave.

9. Gejsi Çeku, (djali i Robert Çekut) Departamenti i Kontabilitetit.

10. Anjeza Harizaj, (vajza e kryetarit të PD-së Kavajë, nusja e djalit të Fatos Bejës)

11. Kristi KromidhaNano, (vëllai i Xhoana Nanos) Departamenti Juridik.

12. Eduart Roku, (nipi i GuvernatorFullanit) Departamenti i Burimeve Njerëzore.

13. Elsa Zhulali, (vajza e Safet Zhulalit, kunata e Aldo Bumçit) Departamenti i Marrëdhënieveme Jashtë.

14. Onos Topi, (djali i tezes së Blendi Fevziut) Departamenti i Statistikës.

15.Besnik Dedja, (daja i gruas së Samir Mane TEG-ut) Arshiva Elektronike

16. Lorna Tabaku, (motra e Jorida Tabakut) Departamenti i Mbikëqyrjes

17. Lavdie Memiaj, (kunata e Shaban Memisë) Departamentii Pagesave

18. Ledia Bregu, (kushërira e parë e Majlinda Bregut) Departamenti i Kontrollit

19. Juna Bozdo, (motra e Eno Bozdos) Departamenti i Mbikëqyrjes

20. Eduard Sinani, .

21.Arben Beja, (djali i Fatos Bejës) Agjencia e Sigurimit të Depozitave.

22. Marilda Shkurti, (vajza e dajës se Guvernator Fullanit) Agjencia e Sigurimit të Depozitave.ONLINE