Rrugen qe e premtoje Rama tek shtepia e te ndjerit Aleks Nika e beri realitet me iniciative personale Eduart Ndocaj

10585441_819755518056446_417487252_nZ. Eduart Ndocaj, Kandidati i PS ne Lezhe dhe aktualisht kryetar i FDSH beri realitet rruge qe Rama ua premtoje te afermve te ndjerit Aleks Nika po ne shtepine e tij. Kjo eshte rruga qe te con te varrezat ku prefet ne paqe Alkesi, e me pare mund te shkohej ne balte vetem me kembe.  Gjithashtu, z. Ndocaj ka shkruar edhe nje mesazh ne fb, kur nder te tjera thote per Aleksin, se ai ishte nje vella dhe nje mik per te, qe kane mbaruar bashke shkollen, se kane emigruar bashke.

Z. Ndocaj shkruan ne fb: “Kjo rruge u premtua nga Edi Rama ne cdo takim qe ai beri ne shpine e herojt te demokracise Aleks Nika . Po tani eshte rralitet nga, une Eduart Ndocaj, sepse Aleksi ishte nje mik dhe vlla per mua u rritem bashk ne shkoll mbaruam ushtrin bashk ne Pashaliman te Vlores . Emigruam bashk per shum vite. Ai vdiq, sepse ne 23 vite s’kishte ardhur demokracia dhe mori guximin te dali  proteste ndaj Rregjimit totalitar dhe u pushkatu po nga ai regjim. Varrezat ku herojte te demokracise i prehet shpirt nuk kishte nje rruge makine dhe sa her takoja, Nojn, baben e Aleksit me thote se vet Rama na e ka premtu po pse nuk ma ban. Mas disa takimeve me te, i thashe se po se bani deri ne gusht te keti viti do ta realizoje une. Dhe ashtu ndodhi! Tani edhe kjo familie do kete mundesi te dergoje njw buqet me lule te djali dhe vllaj tyre . I paharruar qofte kujtimi i ti. Me Rrespekt Eduart Ndocaj”.