Skandal i ri/ Do te shperthejne marredheniet jashte martesore ne politike

osmali-harem-cariyleri-hadimlilar

Ne kete periudhe ka plasur skandali i seksit. Kryefjala eshte seks, qofte me deshire, me imponim apo edhe me dhune. Akuzohet shoqeria shqiptare qe eshte shthurur. Megjithate, politika shqiptare eshte shume me e degjeneruar dhe e mbushur me marredhenie jashte martesore e ndonjehere edhe ne marredhenie mes kolegesh e miqesh. Mandje, ka zera se ka edhe marredhenie gay neper institucionet shqiptare. Ka zera qe thone se zyrat jane mbushur me lebsike, gay e me me njerez qe gjithe diten e kalojne duke harxhuar leke me sekretaret e ne darke kthehen ne shpi tek grate e tyre. Muaj shtator ptitet te jete edhe plasja e skandaleve seksuale ne politike, te dashnoreve, te femijeve me marredhenie jashtemartesore. Pra, me pak fjale, fjala qe do te permendet me se shumti ne shtyp do te jete seks, qofte me deshire ose dhume, qofte kundrejt parase ose kundrejt imponimit te pushtetit.