SKANDAL KOMBETAR/ Zbardhen përgjimet greqisht të Janullatos me Vangjel Dulen: “Ne dhe Athina morëm garanci nga Rama”

Home » Aktualitet » SKANDAL KOMBETAR/ Zbardhen përgjimet greqisht të Janullatos me Vangjel Dulen: “Ne dhe Athina morëm garanci nga Rama”

By Redaksia on August 16, 2014. No Comments

Janullatos-Dule Per me shume klikoni www.opozita.com

Leave a Reply