Skenari i vjeshtes: zgjedhje te parakohshme!

basha-berishaVjeshta pritet te jete shume e nxjehte politikisht dhe sipas gjasave Basha do i rikthehet modelit Berisha te berit politike si e vetmja menyre per te rrezuar Rama-Meta. Basha dhe PD sipas disa burimeve kane gati planin per te nisur nje seri protestash masive deri ne rrezimin e kesaj Qeverie dhe dergimin e vendit ne zgjedhje te parakoshme. PD do te shkojne ne zgjedhje me nje front te pergjithshem opozitar, ku nje rol te rendesishem do te luaj edhe emigracioni e Diaspora. Madje, sipas burimeve te redaksise sone, jane vendosur se si do te ndahet torta kryesore e pushtetit, Berisha pritet te jete Kryetar Parlamenti dhe Basha Kryeminister. Kjo verteton edhe faktin se PD do te refuzoje hyrjen ne zgjedhje lokale. Celesi i ketij sllogani eshte se para zgjedhjeve lokale do te kete zgjedhje te parakohshme te pergjitshme. Ka mundesi qe Kreshnik Spahiu te jete Minister Drejtesie.