Thirrje per Proteste nga Eduart Ndocaj 

proteste
Neser dt 6 gusht ne ora 10.00, ne sheshin “ABAT DOÇi ne Rreshen. Te gjithe sebashku ne proteste kunder diskrimit turk te Mirdites. Ti themi NDAL diskriminimit ne paga, ne kushtet normale te punes, shkaterrimin e vlerave te pa tjetersueshme lumore te lugines se FANIT..
Ti themi NDAL sjelljes VRASTARE te nje kompanie qe ben te FORTIN dhe nuk jep asnje spjegim per tre te vdekur te javes se kaluar.
Te gjithe sebashku te shpetojme njerzit tane ne galerite vrastare. Te gjithe sebashku per çuarjen ne vend te dinjitetit te neperkembur.
Kjo proteste nuk eshte vetem e Mirditoreve, vetem e punetoreve, por eshte nje proteste e cdo veriori per te mbrojtur identitetin, pasurine dhe shtepine kunder Pushtetit Mafioz e Pashallareve qe jane ne sherbim te Turqeve.
Une do te jemi ne proteste! Hajdeni edhe ju e se bashku jemi me te forte!

Eduart Ndocaj