Ati i Shenjte shkel token shqiptare. Flamuri shqiptar mbi avionin e Papes

Home » Aktualitet » Ati i Shenjte shkel token shqiptare. Flamuri shqiptar mbi avionin e Papes

By Redaksia on September 21, 2014. No Comments

94483Ati i Shenjtë shkel tokën shqiptare, Rama: Çfarë emocioni, flamuri shqiptar mbi avionin e Papës
TIRANË-Kryeministri Edi Rama shprehet i emocionuar për takimin me Papa Françeskun dhe vendosjen e flamurit shqiptar në avionin që solli Atin e Shenjtë në tokën shqiptare.

Leave a Reply