Cameron i kërkon falje Mbretëreshës madje kërkon edhe ti përulet, e krahasoi me mace të eksituar

Home » Aktualitet » Cameron i kërkon falje Mbretëreshës madje kërkon edhe ti përulet, e krahasoi me mace të eksituar

By Redaksia on September 25, 2014. No Comments

cameron1Kryeministri britanik, David Cameron, do t’i “rrëfehet” mbretëreshës britanike, sepse siç tha ai, duke mos ditur se është duke u xhiruar, kishte gabuar duke e përshkruar reagimin e saj si të “një mace kur përjeton qejf”, në momentin që ajo e kishte dëgjuar rezultatin e referendumit skocez.

Cameron ishte në Nju Jork për Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së, dhe gjatë një pritje, duke mos ditur se kamerat po e xhirojnë, i tha ish kryebashkiakut të Nju Jorkut, Michael Bloomberg, se “kurrë nuk ka parë dikë aq të lumtur” sikur mbretëreshën, kur ajo e kishte kuptuar rezultatin e referendumit skocez, transmeton Telegrafi.
“Personalisht e kam thirrur që t’ia kumtoj rezultatin….. Asnjëherë nuk më ka rastisur të kem dëgjuar dikë që të gëzohet aq shumë”, kishte thënë Cameron.
Cameron, siç raporton BBC, tha se ndihej i “turpëruar” për shkak të kësaj dhe ndihej “jashtëzakonisht keq”.
Tashmë ai ka telefonuar “Buckingham Palace” për të kërkuar falje, ndërsa këtë do ta përsërisë edhe kur ta takojë personalisht mbretëreshën.

Leave a Reply