Eduart Ndocaj kandidati i vetem i Kualicionit te Djathte ne Lezhe

10585441_819755518056446_417487252_n

Eduart Ndocaj, pas nje ser konsultimesh dhe negociatash pritet te jete kandidati i Kualicionit te Djathte per Kryetar Bashkie Lezhe. Eduarti pasi nje kontributi te rendesishem ne PS, ai u ndje i perdorur dhe i tradhtuar. Gjithashtu, sot per shkak te qendrimeve te saj absurde dhe te pa shpjegueshme te PS, ndjehen te tradhtuar socialistet e ndershem te Lezhes qe votuan Rilindjen.
Kjo lidhet edhe me faktin se Lezha eshte marre peng nga nje klan minoritar, LSI qe po shikojne interesat vetjake dhe aspak ato te qytetit. Deshtimi i radhes i LSI qe drejton e monopilizon Lezhen lidhet edhe me faktin se ky qytet qe perben komunitetit me te madh katolik ne Shqiperi, ka kishen me te vogel ne Ballkan dhe nuk u lobua sic duhej qe Papa Francesco te vizitonte qytetin dhe Monumentin e Skenderbeut.
Ndryshimi i pushtetit lokal ne zgjdhjet e ardhshme duhet te filloje me Lezhen dhe kete eshte ne gjendje ta bej vetem z. Ndocaj, i cili eshte i vendosur per betejen e Lezhes dhe kete e quan te panegociushme.
Sipas nje sondazhi te bere nga nje kompani italiane me qender ne Lombardi, del se nese z. Ndocaj eshte kandidat i Kualicionit te Djathte ai i fiton zgjedhjet me 60% te votave. Ndersa nese kandidon i vetem ai fiton me nje diference te vogel me rivalin aktual.
Z. Ndocaj ka ngritur nje grup pune me eskpertet me te mire ne Lombardi qe po projektojne fitoren e tij ne Lezhe qe do te jete edhe fitorja e qytetareve te Lezhes.