Eduart Ndocaj nxjerre ne drite monumentet e kultures ne Lezhe

IMG_466142047002

Eduart Ndocaj vazhdon me iniciativat e veta e individuale. Me nje aksion shembullore ka pastruar mbeturinat prane zonave muzeale (Banesa Popullore e Zejkave ne Varosh). Mbeturinat kishin mbuluar keto pasuri kulturore jo vetem te Lezhes, por te gjithe kombit. Ky eshte nje turp dhe nje deshtim total i pushtetit lokal e sidomos Bashkise Lezhe, te cilat punojne vetem aty ku kane interesa dhe tangjente. Bashkia Lezhe jo vetem nuk u ka kushtuar vemendjen e merituar por ka lejuar betonizimin e hapesirave brenda Parkut Arkeologjik. Eduart Ndocaj ka kohe qe me iniciativat e tija individuale po kontribuon per jeten komunitare. Ai duhet te marr mirenjohje nga Bashkia Lezhe si dhe nga Presidenti i Republikes.