Erjon Veliaj eshte minister i deshtuar e pordhaxhi i semure

erion-veliaj-minister_9

Erjon Veliaj nuk na paska reguar deri sot, sepse na paska dashte me pa se deri ku mund te shkojne reagimet per tri dasmat qe beri. Ai e ka cilesuar te sukseshme faktin se PD e ka kritikuar vetem per dasmen e kjo sipas Velise tregon se eshte nje minister i sukseshem. Erjon Veliaj eshte ministri me showman dhe me i deshtuari i Qeverise.
– ai mashtron e genjen shqiptaret per punesimin. Punesimi i shqiptareve nuk ka pesuar asnje rritje.
-ai mashtron me mireqenien. Varferia eshte rritur frikshem ne Shqiperi
– ai mashtron me zbatimin e kodit te punes. Vdekjet e Qaf Molles e Krastes e konfirmojne kete.
– ai mashatron me varferine e vet. Bilanci i tij eshte i paqarte qe nga koha e Mjaft e deri me sot.